Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Doetinchem – opening zomer 2021

Onze nieuwe locatie ‘t Brewinc Hof in Doetinchem opent naar verwachting einde zomer 2021 haar deuren voor bewoners.

‘t Brewinc Hof krijgt 25 appartementen geschikt voor ouderen met een zorgvraag in Doetinchem. Saamborgh en Woonzorg Nederland hebben met elkaar een overeenkomst gesloten om deze sociale woningbouw in het centrum te realiseren.

Zelfstandige appartementen met zorgarrangement
De locatie krijgt drie woonlagen waar in totaal 25 zelfstandige appartementen gerealiseerd worden van ruim 50 m2met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een berging. Daarnaast heeft elk appartement een balkon of terras over de gehele breedte van de woning. In het appartementengebouw komt verder een ontmoetingsruimte, waar bewoners ook samen kunnen eten of kunnen meedoen aan activiteiten.

24 uur per dag zorg
Bewoners van ’t Brewinc Hof ontvangen van Saamborgh 24 uur per dag zorg aan huis. Iedere bewoner huurt zelf de woning en sluit een zorgovereenkomst af met Saamborgh. Ook echtparen zijn van harte welkom, ook als enkel één persoon zorg nodig heeft.

Omgeving
Woonzorglocatie ’t Brewinc Hof ligt op een unieke locatie, aan de Kommedwarssteeg – hartje Doetinchem, met de tweewekelijkse markt op loopafstand. Het is een ontzettend aantrekkelijke locatie voor ouderen met een zorgvraag.

Informatie en wachtlijst
Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe locatie of heeft u hier vragen over? Neemt u dan contact op met marketing manager Janneke Lievaart via j.lievaart@saamborgh.nl.

Doetinchem – opening zomer 2021

Onze huizen