Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Almere Buiten – opening 2022

Halverwege september 2020 hebben wij het mooie nieuws naar buiten kunnen brengen dat Saamborgh begin 2022 een nieuwe locatie gaat openen aan de Kalenderweg in Almere Buiten. Een prachtige nieuwbouwlocatie met 38 wooneenheden, ook geschikt voor echtparen.

Bouwwerkzaamheden
De sloop- en bouwwerkzaamheden gaan eind 2020 van start, waarbij de verwachting is dat de locatie het eerste kwartaal van  2022 de deuren kan openen voor nieuwe bewoners.

Grote vraag
Directeur Kees-Jan Brouwer: “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie. In 2018 hebben we in Almere onze eerste locatie geopend – locatie Reedewaard – en dat een tweede locatie zo snel volgt, is wel iets om trots op te zijn. Er is een grote vraag naar particuliere ouderenzorg buiten de reguliere verzorgingshuizen om en en wij voorzien in deze behoefte. Zo kunnen echtparen bij ons altijd samen bijven wonen, iets dat vreemd genoeg niet vanzelfsprekend is binnen de zorg.”

Informatie en wachtlijst
Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe locatie of heeft u hier vragen over? Neemt u dan contact op met marketing manager Janneke Lievaart via j.lievaart@saamborgh.nl.

 

Almere Buiten – opening 2022

Onze huizen