Saamborgh dynamisch

Dagbesteding - Westervoort

In een gemoedelijke en ongedwongen sfeer bieden wij u een fijne dag op onze dagbesteding in Westervoort. Een spelletje spelen, het nieuws van de dag doornemen, samen kijken wij naar uw mogelijkheden en stemmen we de activiteiten zoveel mogelijk af op uw interesses en behoeften.

We bieden structuur, gezelligheid en een sociale kring. Door het bezoeken van de dagbesteding kan de opname in een verpleeghuis uitgesteld, overbrugd of zelfs voorkomen worden. Voor mantelzorgers betekent het een ontlasting van de zorg.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
4 dagen per week
Dagelijks een vers warm diner
Gediplomeerd personeel
Vergoeding vanuit PGB, Wlz en Wmo

Wat kunt u verwachten?

De dagbesteding is een plaats waar leeftijdsgenoten elkaar ontmoeten en hun belevenissen kunnen uitwisselen. Een kans om leuke contacten op te doen en eventueel samen een warme maaltijd te nuttigen.

Het brengt gezelligheid, ontspanning en afleiding. En wilt u even rusten? Dan hebben we daar ook mogelijkheden voor.

Wij bieden een veilige en gastvrije omgeving met betrokken en deskundige medewerkers waar u zich op u gemak kunt voelen. En als het nodig is, krijgt u hulp bij uw persoonlijke verzorging, denk aan wondverzorging en hulp bij het uitzetten en/of innemen van de medicijnen.

U kunt geheel vrijblijvend een keertje de sfeer komen proeven tijdens een kennismakingsgesprek.

Tal van leuke activiteiten:

  • Wandelen
  • Muziek maken en luisteren
  • Schilderen
  • Tuinieren
  • Biljarten
  • Handwerken
  • Geheugentraining

Kosten en vergoedingen

Met een Wmo-indicatie van de gemeente Westervoort, Duiven of Zevenaar kunt u zich aanmelden voor de dagbesteding. De kosten worden grotendeels vergoed door de gemeente. U betaalt wel een eigen bijdrage die door het CAK wordt bepaald.

Ook met een Wlz-indicatie van het CIZ en met een persoonsgebonden budget kunt u terecht bij onze dagbesteding.