Saamborgh dynamisch

Dagbesteding De Dorpsnoot- Loo

Samen een wandeling maken door het pittoreske dorp Loo, een spelletje spelen, het nieuws van de dag doornemen, op dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo geven wij handreikingen voor een prettige invulling van de dag. We bieden structuur, gezelligheid en een sociale kring.

Door het bezoeken van de dagbesteding kan de opname in een verpleeghuis uitgesteld, overbrugd of zelfs voorkomen worden. Voor mantelzorgers betekent het een ontlasting van de zorg.

Brochure downloaden
Saamborgh appartementen
4 dagen per week
2-gangen warme lunch
Gediplomeerd personeel
Vergoeding vanuit PGB, Wlz en Wmo

Wat kunt u verwachten?

De dagbesteding is een plaats waar leeftijdsgenoten elkaar ontmoeten en hun belevenissen kunnen uitwisselen. Het brengt gezelligheid, ontspanning en afleiding.

We drinken samen een kopje koffie en thee, ondernemen een activiteit en zorgen voor een warme maaltijd die – indien u dat leuk vindt –met u wordt bereid. En wilt u even rusten? Dan hebben we daar ook mogelijkheden voor.

Wij bieden een veilige en gastvrije omgeving met betrokken en deskundige medewerkers waar u zich op u gemak kunt voelen. En als het nodig is, krijgt u hulp bij uw persoonlijke verzorging, denk aan wondverzorging en hulp bij het uitzetten en/of innemen van de medicijnen.

U kunt geheel vrijblijvend een keertje de sfeer komen proeven tijdens een kennismakingsgesprek.

Rondleiding aanvragen

Tal van leuke activiteiten:

  • Wandelen
  • Muziek maken en luisteren
  • Schilderen
  • Tuinieren
  • Biljarten
  • Handwerken
  • Geheugentraining

Kosten en vergoedingen

Met een Wmo-indicatie van de gemeente Westervoort, Duiven of Zevenaar kunt u zich aanmelden voor de dagbesteding. De kosten worden grotendeels vergoed door de gemeente. U betaalt wel een eigen bijdrage die door het CAK wordt bepaald.

Ook met een Wlz-indicatie van het CIZ en met een persoonsgebonden budget kunt u terecht bij onze dagbesteding.

Even voorstellen. Locatiemanager Nina.

Locatiemanager Nina heeft haar sporen in de ouderenzorg ruimschoots verdiend. Na het volgen van diverse zorgopleidingen heeft ze onder andere de functies van verzorgende, verpleegkundige bij Rijnstate, wijkverpleegkundige in de thuiszorg en nu uiteindelijk als locatiemanager van De Wilgenpas eigen gemaakt.

Steun handen op elkaar Saamborgh

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Dagbesteding De Dorpsnoot in Loo staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in bij Dagbesteding De Dorpsnoot in Loo iets voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Op dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo geven wij handreikingen voor een prettige invulling van de dag

De Dorpsnoot
Loostraat 69B
6924 AD Loo
0316-267754
teamdagbesteding@saamborgh.nl