Saamborgh dynamisch

Dagbesteding De Dorpsnoot- Loo

Dagbesteding De Dorpsnoot in Loo sluit binnenkort. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor dagbesteding. Wel kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen op één van onze woonzorglocaties. Daar bieden we naast een prettige woonomgeving en goede zorg óók een fijne dagbesteding.

Samen een wandeling maken door het pittoreske dorp Loo, een spelletje spelen, het nieuws van de dag doornemen, op dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo geven wij handreikingen voor een prettige invulling van de dag. We bieden structuur, gezelligheid en een sociale kring.

Door het bezoeken van de dagbesteding kan de opname in een verpleeghuis uitgesteld, overbrugd of zelfs voorkomen worden. Voor mantelzorgers betekent het een ontlasting van de zorg.

Saamborgh appartementen
4 dagen per week
2-gangen warme lunch
Gediplomeerd personeel
Vergoeding vanuit PGB, Wlz en Wmo

Wat kunt u verwachten?

De dagbesteding is een plaats waar leeftijdsgenoten elkaar ontmoeten en hun belevenissen kunnen uitwisselen. Het brengt gezelligheid, ontspanning en afleiding.

We drinken samen een kopje koffie en thee, ondernemen een activiteit en zorgen voor een warme maaltijd die – indien u dat leuk vindt –met u wordt bereid. En wilt u even rusten? Dan hebben we daar ook mogelijkheden voor.

Wij bieden een veilige en gastvrije omgeving met betrokken en deskundige medewerkers waar u zich op u gemak kunt voelen. En als het nodig is, krijgt u hulp bij uw persoonlijke verzorging, denk aan wondverzorging en hulp bij het uitzetten en/of innemen van de medicijnen.

Tal van leuke activiteiten:

  • Wandelen
  • Muziek maken en luisteren
  • Schilderen
  • Tuinieren
  • Biljarten
  • Handwerken
  • Geheugentraining

Kosten en vergoedingen

Met een Wmo-indicatie van de gemeente Westervoort, Duiven of Zevenaar kunt u zich aanmelden voor de dagbesteding. De kosten worden grotendeels vergoed door de gemeente. U betaalt wel een eigen bijdrage die door het CAK wordt bepaald.

Ook met een Wlz-indicatie van het CIZ en met een persoonsgebonden budget kunt u terecht bij onze dagbesteding.

Even voorstellen. Locatiemanager Nina.

Locatiemanager Nina heeft haar sporen in de ouderenzorg ruimschoots verdiend. Na het volgen van diverse zorgopleidingen heeft ze onder andere de functies van verzorgende, verpleegkundige bij Rijnstate, wijkverpleegkundige in de thuiszorg en nu uiteindelijk als locatiemanager van De Wilgenpas eigen gemaakt.

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Dagbesteding De Dorpsnoot in Loo sluit binnenkort. Het is wel mogelijk om een vrijblijvende rondleiding te krijgen bij onze woonzorglocaties. 

Voor meer informatie over wonen en zorg bij Saamborgh staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

U kunt Maria bereiken via 085 – 273 74 13 of per mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Op dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo geven wij handreikingen voor een prettige invulling van de dag. De dagbesteding sluit binnenkort. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden. Wel kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen op onze woonzorglocaties. Daar bieden we naast een prettige woonomgeving en goede zorg óók een fijne dagbesteding.

De Dorpsnoot
Loostraat 69B
6924 AD Loo
0316-267754
teamdagbesteding@saamborgh.nl