Saamborgh dynamisch

Dagbesteding De Dorpsnoot- Loo

Samen een wandeling maken door het pittoreske dorp Loo, een spelletje spelen, het nieuws van de dag doornemen, op dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo geven wij handreikingen voor een prettige invulling van de dag. We bieden structuur, gezelligheid en een sociale kring.

Door het bezoeken van de dagbesteding kan de opname in een verpleeghuis uitgesteld, overbrugd of zelfs voorkomen worden. Voor mantelzorgers betekent het een ontlasting van de zorg.

Rondleiding aanvragen
Saamborgh appartementen
4 dagen per week
2-gangen warme lunch
Gediplomeerd personeel
Vergoeding vanuit PGB, Wlz en Wmo

Wat kunt u verwachten?

De dagbesteding is een plaats waar leeftijdsgenoten elkaar ontmoeten en hun belevenissen kunnen uitwisselen. Het brengt gezelligheid, ontspanning en afleiding.

We drinken samen een kopje koffie en thee, ondernemen een activiteit en zorgen voor een warme maaltijd die – indien u dat leuk vindt –met u wordt bereid. En wilt u even rusten? Dan hebben we daar ook mogelijkheden voor.

Wij bieden een veilige en gastvrije omgeving met betrokken en deskundige medewerkers waar u zich op u gemak kunt voelen. En als het nodig is, krijgt u hulp bij uw persoonlijke verzorging, denk aan wondverzorging en hulp bij het uitzetten en/of innemen van de medicijnen.

U kunt geheel vrijblijvend een keertje de sfeer komen proeven tijdens een kennismakingsgesprek.

Tal van leuke activiteiten:

  • Wandelen
  • Muziek maken en luisteren
  • Schilderen
  • Tuinieren
  • Biljarten
  • Handwerken
  • Geheugentraining

Kosten en vergoedingen

Met een Wmo-indicatie van de gemeente Westervoort, Duiven of Zevenaar kunt u zich aanmelden voor de dagbesteding. De kosten worden grotendeels vergoed door de gemeente. U betaalt wel een eigen bijdrage die door het CAK wordt bepaald.

Ook met een Wlz-indicatie van het CIZ en met een persoonsgebonden budget kunt u terecht bij onze dagbesteding.

Even voorstellen. Locatiemanager Suzanne.

Na jarenlang in de ouderenzorg als verpleegkundige en leidinggevende gewerkt te hebben werkt Suzanne sinds 2020 bij Saamborgh. Ze is locatiemanager van zowel dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo als woonzorglocatie ’t Brewinc Hof in Doetinchem.

Suzanne: “Bezoekers voelen zich fijn, veilig, gehoord en geborgen op de dagbesteding, precies het gevoel dat ik met mijn team wil bereiken! Dit doen we door ons écht te verdiepen in de bewoners en door de zorg af te stemmen op de wensen en behoeften. Hier spelen familie, vrienden, wijkverpleegkundigen en casemanagers een hele belangrijke rol in.”

Meer informatie over wonen bij Saamborgh

Voor meer informatie over wonen bij Dagbesteding De Dorpsnoot in Loo staat onze relatiemanager Maria van Beek u graag te woord. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over Saamborgh.

Wilt u komen kijken of wonen in bij Dagbesteding De Dorpsnoot in Loo iets voor u is? Dan kunt u bij Maria een vrijblijvende rondleiding aanvragen via 085 – 273 74 13 of mail via onderstaande knop.

Neem contact op met Maria

Ligging van de locatie

Op dagbestedingslocatie De Dorpsnoot in Loo geven wij handreikingen voor een prettige invulling van de dag

De Dorpsnoot
Loostraat 69B
6924 AD Loo
0316-267754
teamdagbesteding@saamborgh.nl