Saamborgh dynamisch

Casemanagement

Naast de dementiezorg die wij op de locaties bieden, ondersteunen wij ook mensen met dementie en hun naasten buiten de locaties met casemanagement. Als zorg- en welzijnsorganisatie zit Saamborgh in het onafhankelijke samenwerkingsverband Keten Dementie De Liemers.

bloemen bij saamborgh

Onafhankelijke casemanagers

Onze casemanagers zijn onafhankelijke en vaste begeleiders die informeren, begeleiden, meedenken en de zorg regelen. Een echte steun en toeverlaat. Samen met familie, vrijwilligers en mantelzorgers werken wij eraan dat mensen met dementie zo lang mogelijk thuis hun normale leven voort kunnen zetten. Dit doen wij vanuit Saamborgh voor de inwoners van Gelders eiland, Zevenaar, Duiven, Westervoort en Didam. 

Aanvragen casemanager

Iedereen heeft recht op een casemanager zodra de diagnose alzheimer of dementie is vastgesteld. Soms zelfs al bij het vermoeden van dementie kan er een beroep gedaan worden op een casemanager. Het aanvragen van een casemanager loopt via de huisarts van de persoon die dementie heeft. Ook op de website van Dementie Netwerk Nederland kunt u meer informatie vinden over de dementienetwerken in Nederland.

Onze casemanagers

Arie Wijtsma

Gelders eiland & Zevenaar

Wilma Jansen

Zevenaar

Lidy Bus

Didam, Gelders eiland & Zevenaar

Hedwig Coppieters

Duiven, Westervoort